fbpx

Oktatás, képzés-fejlesztés

A munkaerő megtartásában és fejlesztésében különösen fontos szerepe van az oktatásnak, a céges képzéseknek és fejlesztő kezdeményezéseknek. Komplex képzési terv kialakításával, a legmegfelelőbb oktatás, képzés és képző helyek kiválasztásával a munkavállalóinkba fektetett energia többszörösen térül meg.

Tudta, hogy a versenyképes, jogszabályi háttérnek megfelelő bérezés, a komfortos és minden igényt kielégítő munkahelyi környezet után a
munkavállalók a legfontosabb helyen jelölik meg a képzési és fejlődési lehetőségeket amikor azt a kérdést tesszük fel nekik, hogy miért maradnának
hosszú távon a munkahelyükön?

Rengeteg olyan képzési lehetőség létezik, ami nem csak a munkavállalók számára hasznos, de többszörösen megtérül Önnek is, mint munkáltató. Fontos, hogy a teljes dolgozói állományt érintő oktatás, képzési terv profi szakember által legyen megálmodva és összeállítva, tükrözze a céges és egyéni célokat, megfelelő módszertanok figyelembevételével legyen kiválasztva és kellőképpen inspirálja a dolgozókat.

Segítségemmel a diagnosztikai fázist követően teljes körű képzési portfólió kerül kialakításra, a képzési módszerek és képző helyek versenyeztetésével, minden terület és dolgozó munkafolyamataihoz illő mennyiségben és minőségben.

Oktatás, képzés

Képzési és fejlesztési terv kialakítása:

  1. Teljes körű szervezeti diagnózis a képzési, oktatási igények felmérését tekintve
  2. Képzési igények területenkénti összegyűjtése
  3. Megfelelő képzési módszerek kiválasztása
  4. Képzőhelyek versenyeztetése a kialakított költségterveknek megfelelően
  5. Képzési portfólió kialakítása
  6. Igény szerint, elsősorban vezetőfejlesztési képzések esetén tréning megtartása
  7. Képzési összefoglaló készítése, visszamérés, akcióterv létrehozása a következő képzési időszakra

Oktatói tevékenységemről bővebben itt olvashat