fbpx

HR inkubátor

A HR inkubátor a fiatal, alacsony dolgozói létszámmal rendelkező cégek részére nyújtott innovatív, teljes körű, komplex HR szolgáltatás. Elsősorban olyan cégeknek ajánlom a HR inkubátor szolgáltatást, ahol a cég fiatalsága, vagy az alacsony (5-40 fő) dolgozói létszám miatt még nem indokolt saját, belsős HR-es alkalmazása. Ebben a fázisban ez a teljesen személyre szabott, innovatív szolgáltatás a legjobb megoldás a cég HR folyamatainak komplex menedzselésére. Legfőbb célokként a munkavállalók megtartását, motiválását, az adminisztrációs folyamatok profi kezelését és a leendő munkavállalók bevonzását jelölöm meg.

A cég növekedésével párhuzamosan a vezetőket belső coach-ként támogatom business coach szolgáltatás keretein belül, hogy a későbbiekben önállóan és csapatként is meg tudják oldani a jövő kihívásait.

A HR inkubátor szolgáltatás az alábbi témaköröket fedi le:

 • Ingyenes, a teljes szervezetre kiterjesztett, komplex diagnosztika
 • A diagnosztika alapján a krízis pontok feltárása, fejlesztési területek meghatározása, melyek összefoglalóan az alábbiakban olvashatóak, ugyanakkor céges szinten testre szabottak, eltérőek lehetnek:
  1. munkaszerződések és a munkakör létesítésével és fenntartásával kapcsolatos és összefüggő iratok és dokumentáció komplex audit folyamata, javítása, frissítése, adatbázisban történő kezeléssel
  2. bérstruktúra – diagnosztika
  3. szervezeti elégedettség felmérés – fókuszcsoportos beszélgetések és komplex, anonim elégedettség felmérés alkalmazásával – ezt követően a fejlesztendő területek meghatározása, rövid-közép-hosszú távú tervek elkészítése és azok igény szerinti menedzselése, teljes körű lebonyolítása
  4. képzési terv és onboarding folyamatok felülvizsgálata, igény szerinti komplex elkészítése
  5. HR költségterv felülvizsgálata, igény szerinti elkészítése
  6. jelenlegi állomány munkakörelemzése, toborzás-kiválasztási felületek, karrier oldalak felülvizsgálata, javaslattétel
  7. teljes körű fejvadászat, toborzás-kiválasztás
  8. munkáltatói márkaépítés
  9. social media felületek felülvizsgálata és fejlesztési javaslattétel
  10. adatkezelési és egyéb nyilatkozatok, GDPR felülvizsgálata, fejlesztési javaslattétel
  11. dolgozói eseménynaptár elkészítése, igény szerint programok menedzselése és lebonyolítása
  12. vezetői coaching