fbpx

Fejvadászat, toborzás-kiválasztás

Akár egy különleges szakemberről, akár egy teljes csoport vagy vállalkozás munkaerő állományáról legyen szó, a számunkra legmegfelelőbb munkatársak megtalálása segítségemmel nem jelent akadályt a fejvadászat, toborzás-kiválasztás folyamata alatt.

A budapesti il Bacio di Stile luxus üzletház teljes dolgozói állományát, kezdve az 50 fős építési csapattal, majd a 220 fős kereskedelmi és értékesítési, valamint az 55 fős éttermi személyzetet egyedüli HR szakemberként toboroztam, választottam ki és integráltam, beleértve a nemzetközi top menedzsmentet is, így erre a projektemre vagyok a legbüszkébb.

Ezen túlmenően minden szállodai, kereskedelmi és IT-s projektemben az én kezemben csoportosult a toborzás-kiválasztás, ezt az egyik legfontosabb és leghálásabb feladatnak tartom. Számtalan toborzás-kiválasztási módszertant alkalmazok annak érdekében, hogy a leginkább testreszabott megoldásokat tudjam nyújtani az ügyfeleimnek.

Karrierem során több országban – Egyesült Államok, Franciaország, Szingapúr, Brazília, Spanyolország, Olaszország, Románia, Magyarország – változatos munkakörökbe, a vezetőségtől kezdve a külsős személyzetig, szerteágazó iparágakban kerestem és integráltam sikeresen munkaerőt.

Szakterületeim:

  • Vezető és menedzsment fejvadászat
  • Teljes körű munkaerő tervezés induló vállalkozásoknál, startup és scale-up környezetben
  • Teljes körű toborzás-kiválasztási projektek szállodáknál, kereskedelmi és IT cégeknél
  • Szállodák pre-opening fázisában munkaerő tervezés
  • Változásmenedzsment kapcsán felmerülő munkaerő újratervezés
  • Már meglévő állományt érintő teljes körű audit, munkaerő és munkakör elemzés

Interjúztatott jelöltek száma: 5000

Nemzetközileg elhelyezett jelöltek: Brazília, Egyesült Államok, Szingapúr, Románia, Magyarország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország